Zadej kód GORILLADAYS a získej 15% slevu na všechno nezlevněné fitness vybavení! Pozor, akce platí jen do 30. 4. 2024!
×
Gorillasports.cz

Co vše potřebuješ pro vlastní posilovnu?

Co vše potřebuješ pro vlastní posilovnu?

Pokud chcete ušetřit čas a náklady spojené s cestováním do fitka, ušetřit na permanentkách, zvolit si trénink kdykoli během dne v denní či noční dobu, nejste zastánce společných prostor, nebo Vám je to třeba nepříjemné, když na Vás někdo kouká, tak jediný a možný způsob je si vytvořit domácí posilovnu. Napíšeme si zde pár tipů, jak a co je potřeba k vysněnému domácímu "fitku", ba naopak co je úplně zbytečné.

GORILLA SPORTS SET JEDNORUČNÍCH ČINEK NA AEROBIK, 31 KG

Místo pro domácí posilovnu

Záleží, jaké chcete stroje a náčiní. Lidé používají většinou zahradu, garáž, sklep, volný pokoj. Pokud máte volný pokoj v panelovém domě, tak bychom VámGORILLA SPORTS SADA OCHRANNÝCH PODLOŽEK, ČERNÁ, 8 KS doporučili ochranné podložky, které tlumí náraz a odhlučňují daný úder/pád.


Záleží, jaký máte cíl

Nejdříve si musíme uvědomit, jaký typ posilování hodláme praktikovat. Cílem silového tréninku je získávání svalové hmoty. U tohoto tréninku potřebujeme dobrou posilovací lavici, velkou nakládací činku, kotoučová závaží různé hmotnosti, podložku, popřípadě nějaký více profi stroj, jako najdete ve fitku.


Jiný trénink potřebujeme, pokud chceme zeštíhlit a vytvarovat postavu, spalovat tuky a udržovat si dobrou fyzickou kondici. Vybavení pro kondiční či aerobní cvičení by rozhodně mělo zahrnovat posilovací stroj, jakým může být rotoped či běžecký trenažér. Posilovací stroj volte podle svalstva, na které MAXXUS CROSSOVÝ TRENAŽÉR CX 5.1, VYSTAVENO/ROZBALENOse chcete zaměřit. Velmi vhodné jsou také činky jednoručky, zátěžové manžety, odporové gumy. Zvláště ženy využijí třeba steppery, bosu, dalším doplňkem může být masážní přístroj pro strečink a uvolnění svalstva.


Investice do posilovacích strojů se vyplatí
Ušetříte za permice, místo toho si koupíte pořádný stroj, který Vám mnoho let vydrží. Posilovací stroje vám tak zajistí větší pravidelnost, která je klíčem k efektivitě a úspěchu každého cvičení.

GORILLA SPORTS BALANČNÍ PODLOŽKA, 18 X 52 CM


Momentálně máme na našem e-shopu GorillaSports.cz skvělou nabídku! Vystaveno/rozbaleno za krásné ceny v plné záruční době! https://www.gorillasports.cz/rozbaleno-usetreno-V771/

Zpět do blogu

Diskuze k článku (0)

Vaše jméno
Zadejte Vaše jméno
Kontaktní e-mail
Zadejte Váš e-mail
Vaše zpráva
Zadejte Vaší zprávu
Údaje označené * jsou povinné
Načítání
Načítám...