Gorillasports.cz

BLACK SPORTS WEEK a naše slevy s Vámi zacvičí!

24.11.2022

0

BLACK SPORTS WEEK a naše slevy s Vámi zacvičí!

Přichází největší výprodej produktů v roce - BLACK SPORTS WEEK s GorillaSports. Čekáte s pořízením dárků právě na tento den? Budete potěšeni, u nás najdete skvělé produkty s ještě lepšími cenami. Chladné období Vás s námi udrží v tempu a v dobré kondici. Nečekejte na novoroční předsevzetí, začněte teď a tady.

Proč Black Friday?

Gorilla Sports Jednoruční činka červeno/bílá, 22,5 kg

Název tohoto „nakupovacího svátku" odkazuje k Černému čtvrtku v říjnu 1929, kdy byla krachem na newyorské burze odstartována světová hospodářská krize. Zatímco tehdy nastal fatální propad na burze, v letošním roce nás naštěstí čeká jen propad cen spotřebního zboží.

Gorilla Sports Dřepovací trenažér Sissy , 101 cm

V USA, a v posledních letech i u nás, na Černý pátek začíná každoroční předvánoční nákupní horečka, a přestože tento den není nikde oficiálním státním svátkem, poskytuje například stát Kalifornie na Black Friday svým státním zaměstnancům volno. Mnoho Američanů si v tento den bere dovolenou a před obchody postává ve frontách již uprostřed noci. Některé obchody otevírají mnohem dříve než obvykle – v šest ráno, o půlnoci, nebo dokonce i před ní. S Černým pátkem je bohužel spojena i zvýšená kriminalita, rvačky mezi zákazníky a obchodům se nevyhýbají ani škody na majetku.Gorilla Sports kettlebell činka, pogumovaný povrch, 30 kg

Black Sports Week a fantastické slevy na Gorille

Chybí Vám ještě něco ve Vaší domácí posilovně? Black Sports Week je ideální příležitostí pro dokoupení fitness pomůcek i posilovacích strojů pro Váš domácí trénink. Z naší nabídky Vás určitě zaujme třeba nafukovací žíněnka AirTrack pro optimální tlumení pádů, ergometr Maxxus pro efektivní kardio trénink nebo profesionální hrazda na stěnu pro cvičení s vlastní vahou.


Využijte největších slev v letošním roce pro vybudování pevných svalů a perfektní kondice!

Zpět do blogu

Diskuze k článku (0)

Vaše jméno
Zadejte Vaše jméno
Kontaktní e-mail
Zadejte Váš e-mail
Vaše zpráva
Zadejte Vaší zprávu
Údaje označené * jsou povinné
Načítání
Načítám...