Zadej kód GORILLADAYS a získej 15% slevu na všechno nezlevněné fitness vybavení! Pozor, akce platí jen do 30. 4. 2024!
×
Gorillasports.cz

TOP 10 pro silový trénink doma - Vytvoř si perfektní domácí posilovnu!

14.02.2024

0

TOP 10 pro silový trénink doma - Vytvoř si perfektní domácí posilovnu!

Chcete začít cvičit doma, ale nevíte, jak na to a jaké vybavení pořídit pro silový trénink? Možná vás už nebaví trávit čas cestováním do fitka, chcete ušetřit na vstupném, nebo cvičit, když zrovna máte náladu? A nebo nemáte rádi když se na vás někdo dívá? Ať tak či tak, my vám poradíme TOP 10 produktů pro komplexní silový trénink. Vybrali jsme pro vás produkty, které nezaberou příliš místa a přesto díky nim dokážete sestavit efektivní trénink. S naším vybavením můžete cvičit kdykoliv a jak intenzivně chcete. Tak makej jako Gorilla a zůstaň fit i doma.

 

 

TOP 1

GORILLA SPORTS SADA OCHRANNÝCH PODLOŽEK, ČERNÁ, 8 KS

Prvním krokem by měla být ochrana vaší podlahy a vybavení. Ideální k tomu jsou ochranné rohože, které navíc izolují teplo, hluk a zvuk a jsou příjemné na dotek. Sada ochranných podložek Gorilla Sports obsahuje vždy 8 kusů, které do sebe můžete flexibilně zasunout díky jejich spojovacím prvkům. Snadno se také čistí a jsou vhodné jako podložka pro cvičení na podlaze. 

GORILLA SPORTS POLOHOVATELNÁ LAVIČKA, 119 CM, ČERNÁ

TOP 2

Další věc, kterou zajisté velmi oceníte je Gorilla Sports polohovatelná lavička. Na ploché lavici můžete provádět cviky jako bench press (i šikmý), front press nebo bicepsové zdvihy. V zásadě můžete provádět všechna cvičení, která vyžadují, abyste seděli nebo leželi. Rychloupínací šroub umožňuje nastavit dokonalý úhel v jednom snadném kroku a poté se uzamkne na místě, takže můžete pracovat s těžkými závažími.

 

TOP 3

K polohovatelné lavičce bude skvělou volbou polohovatelný Gorilla Sports stojan na velkou tyč. Můžete jej používat jak s polohovatelnou lavicí, tak i díky němu odložíte svoji nakládací činku, kdykoli potřebujete. GORILLASPORTS STOJAN NA TYČ, POLOHOVATELNÝ, 160 CM Skládá se ze dvou sloupců, které se nastavují samostatně. Pevné nohy ve tvaru dvojitého T zabraňují převrácení konstrukce při bočním zatížení. Pokud stojany na činky nepotřebujete, můžete je umístit do rohu, abyste ušetřili místo, nebo je použít jako atraktivní úložiště pro vaše činky.

 

GORILLA SPORTS PODLOŽKA NA JÓGU, 190 X 60 CM, ČERNÁ

TOP 4

Před pořádným silovým tréninkem je dobré se rozcvičit, vhodná bude Gorilla Sports podložka na jógu. Jedná se o oděruodolnou a neklouzavou podložku pro stabilní postoj. Díky pěnovému materiálu je podložka opravdu šetrná k pokožce. Lze ji snadno srolovat a fixovat pomocí dvou gumiček, bude se Vám tak snadno ukládat nebo přenášet.

 

TOP 5

Teď můžeme přejít k samotnému posilování - bude se hodit Gorilla Sports sada jednoručních činek 30 kg, která dopřeje varibilitu a vy si můžete zvolit váhu zátěže. GORILLA SPORTS SADA JEDNORUČNÍCH ČINEK Z CHROMU, 30 KG Sada se skládá z činkových tyčí, zátěžových kotoučů s různými hmotnostmi a praktickými hvězdicovými zámky. Rukojeti činek jsou žebrované pro lepší úchop. S touto sadou můžete posilovat paže, trup a dokonce i nohy při provádění dřepů a podobných cviků se závažím. Pomocí činek zapojte do cvičení také drobné svaly na krku nebo předloktí.

 

 GORILLA SPORTS ČINKOVÁ TYČ 10 KG, 170 CM, CHROM

TOP 6 & TOP 7

Pro všechny druhy vzpírání a cvičení s volnou hmotností zvolte Gorilla Sports činkovou tyč 10 kg a k ní Gorilla Sports sadu zátěžových kotoučů. Vnitřní zpracování zátěžových kotoučů tvoří cementová směs s vysokou hustotou, kryt z robustního černého plastu, který snadno odolává intenzivní tréninkové rutině. GORILLA SPORTS SADA ZÁTĚŽOVÝCH KOTOUČŮ Z PLASTU, 30 KG Z tohoto důvodu jsou zátěžové kotouče s tímto konstrukčním principem součástí vybavení většiny profesionálních posiloven.
Touto sadou posilujte svaly na ramenou, pažích, zádech a nohou. Rovná tyč se nejčastěji používá při všech druzích vzpírání a cvičení s volnou hmotností. Vyváženým tréninkem s činkami procvičíte všechny svalové skupiny těla. Získáte sílu, zlepšíte koordinaci, vybudujete si svaly a zároveň budete spalovat tuky.

 

 GORILLA SPORTS KETTLEBELL ČINKA, PLAST, ČERNÁ, 8 KG

TOP 8

Co nedocílíte činkami, dotáhnete kettlebellem a swing cvikem. Gorilla Sports kettlebell činka je vhodná pro tento minimalistický a rychlý cvik, který by ve vašem silovém tréninku neměl chybět. Díky němu posílíte břicho, hýždě i nohy a osvojíte si rovné držení zad.

 

GORILLA SPORTS HRAZDA DO ZDI, ČERNÁ, 101 X 51 X 20 CM

TOP 9

Pro optimální trénink horní části těla a využití různých svalových skupin - zejména k posílení svalů paží, ramen, břicha a zad oceníte Gorilla Sports hrazdu do zdi. Na této hrazdě na stěnu cíleně budujete svalovou hmotu cvičením s vlastní vahou. Provádějte přítahy s nadhmatem u krku nebo hrudníku. Pro zintenzivnění tréninku můžete při cvičení držet nohama medicinbal nebo si obléknout zátěžový pás.

 

GORILLA SPORTS ODPOROVÁ GUMA 21 MM, ČERNÁ

TOP 10

Po silovém posilování lehce zmírníme - Gorilla Sports odporová posilovací guma je vhodná pro všestranný posilovací trénink. Využijete ji v posilovně, bojových sportech, na střečink a pro rehabilitaci. Je to praktická pomůcka pro přidání odporu během provádění cviku. Odpor gumy dynamicky roste v průběhu provádění cviku, čímž umožňuje efektivně zapojit vaše svalstvo. Guma je vyrobena z materiálu, který je jednak dostatečně flexibilní a odolný proti deformaci či poškození a také zdravotně nezávadný.

 

 
 
Investice do posilovacích strojů se vyplatí! Inspirujte se v našem videu

TOP PRODUKTY VIDEO

 

Ušetříte za permice, místo toho si koupíte pořádný stroj, který Vám mnoho let vydrží. Posilovací stroje vám tak zajistí větší pravidelnost, která je klíčem k efektivitě a úspěchu každého cvičení. Takže hurá do toho!


 

Zpět do blogu

Diskuze k článku (0)

Vaše jméno
Zadejte Vaše jméno
Kontaktní e-mail
Zadejte Váš e-mail
Vaše zpráva
Zadejte Vaší zprávu
Údaje označené * jsou povinné
Načítání
Načítám...