Gorillasports.cz

Partnerský workout aneb Zacvičte si v páru nejen na Valentýna

07.02.2022

0

Partnerský workout aneb Zacvičte si v páru nejen na Valentýna

Jste blázni do fitness, ale celý rok cvičíte Vy i Vaše drahá polovička sami ve fitku? Vyzkoušejte letos o Valentýnu cvičení v páru. Zabijete dvě mouchy jednou ranou – posílíte Vaše těla i vztah.

3 důvody, proč vyzkoušet naše partnerské cvičení

1. Motivace a časGorilla Sports Sada posilovacích tyčí 170 cm + 120 cm, zámky

Neustále řešíte, zda raději věnovat svůj čas partnerovi nebo si jít zacvičit? S partnerským cvičením je takové dilema minulostí. Společný čas při cvičení Vás nejen neuvěřitelně spojí, ale také zvýší Vaši motivaci ke cvičení.

2. Zábava a rozmanitost

Je Vaše tréninková rutina v posledních týdnech stále stejná? Při cvičení v páru objevíte nové možnosti a varianty, takže se Vám i nudné cviky budou zdát snesitelnější.

3. Pomoc a zpětná vazba

Partner Vám může pomoci se správným prováděním cviků, zvláště tehdy, když se cvičení sám věnuje. Opraví Vadné držení těla a dá Vám zpětnou vazbu, kde máte zabrat, nebo kde vidí skryté rezervy.Gorilla Sports Rychlostní švihadlo, červené, 213 cm

Cviky pro partnerské cvičení

Rotace míče vsedě – pár sedí zády k sobě, nohy jsou mírně pokrčené a opřené o celá chodidla. Jeden z páru drží medicinbal před hrudníkem. Otočením horní části těla doprava předá míč svému partnerovi, ten míč přijme a rotací těla doleva ho předá zpět prvnímu partnerovi.

- 3 sady po 20 opakováních
- Posílení deltových svalů a oblasti krku
- Ztížení: V horní pozici při držení míče zatlačte lokty 3x dozadu a stáhněte lopatky k sobě.

Dřepy v páru – postavte se naproti sobě v postoji na šířku ramen a zhruba 1 metr od sebe. Předpažte, chodidla a kolena směřují vpřed. Při nádechu snižte hýždě, dokud nebudou Vaše stehna rovnoběžně s podlahou, s výdechem se znovu narovnejte do výchozí pozice.

- 3 sady po 20 opakováních
- Posílení kvadricepsů a hýžďových svalů, tonizace paží
- Ztížení: při pohybu nahoru a dolů střídavě zvedejte nohy z podlahy

Partnerské sedy lehy – pár sedí naproti sobě s pokrčenýma nohama, chodidla se opírají celou vahou o podlahu. Jeden z páru drží před hrudníkem medicinbal. S nádechem spustí horní část těla na podlahu a ruce s míčem vede nad hlavu. S výdechem se opět posadí a hodí míč svému partnerovi. Po chycení míče provede sit up druhý partner.Gorilla Sports Balanční masážní podložka, modrá

- 3 sady po 15 opakováních
- Posílení přímých a šikmých břišních svalů
- Ztížení: zvyšte hmotnost míče


Cvičte spolu nejen na Valentýna, ale klidně po celý rok! Stylové funkční oblečení, jógamatky, medicinbaly, pásy i expandéry naleznete za skvělé ceny na Gorillasports.cz.

Zpět do blogu

Diskuze k článku (0)

Vaše jméno
Zadejte Vaše jméno
Kontaktní e-mail
Zadejte Váš e-mail
Vaše zpráva
Zadejte Vaší zprávu
Údaje označené * jsou povinné
Načítání
Načítám...